Hoe zou het nog zijn met: Ankie van bol.com

Header

Zo’n half jaar geleden las ik in de krant dat bol.com stopt met de verkoop van slagroompatronen. Even vragen hoe dat zit, dacht ik.

1

Zoals gewoonlijk liet het hulpvaardige antwoord niet lang op zich wachten.

2

In de veronderstelling dat Ankie het beste met me voor had, surfte ik naar slagroompatronen.nl . Dat had ik niet mogen doen. Kijk, gepokt en gemazeld door het leven als ik ben, hoorde ik al veel debiele plannen. Echter, deze drol van een suggestie verdiende waarlijk een podiumplaats. Wat een baggersite. Ik schrob nog liever dagelijks m’n oksels met staalwol dan zes euro verzendingskosten voor een product van zeventien euro te betalen. Tijd om het over een andere boeg te gooien.

3

Een goed idee, vriendelijk uitgelegd, helemaal niets louche aan, kortom 10/10 voor mezelf, toch? Blijkbaar niet.

4

Weg sfeer. Dit gaat helemaal de foute kant op. Wie is Roelof? Waar is Ankie? Wat is hier gaande? Tijd om me te distantiëren van heel dit gedoe!

5

En dan ook nog snel even Ankie contacteren…

6

Geen antwoord, noch van Roelof, noch van Ankie. Als iemand weet waar Ankie nu is, mag je een seintje geven op thowerkteraan@gmail.com. Als je al tot hier bent geraakt. ’t was veel tekst, hé.

#Justice4Ankie

2 gedachtes over “Hoe zou het nog zijn met: Ankie van bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s