Temptation Island: Binnenkort nóg beter

boot

Op 1 februari is het weer van dat! De enige reden om nog eens naar VIJF te zappen! Infraroodgevoos dat het geen naam heeft, suggestiever dan Japanse blokjesporno! Het gekerm van teleurgestelde ouders die het laatste flinterdunne restje opvoeding van hun dochters gezicht gespoten zien op nationale televisie! De stille maar voelbare wanhoop van productietechnici die zich afvragen of ze voor het inblikken van deze bagger nu écht drie jaar opleiding moesten volgen aan het RITCS!

TEMPTATION -fucking- ISLAND!

Mijn enthousiasme was nauwelijks te bolsteren, want TI, hoewel leeghoofdig en banaal in zijn essentie, is nog steeds een waterdichte garantie op dolle pret. Een uitstekende uitvlucht om op woensdag een bezoekje te brengen aan café Luigi’s, de drinkplaats waar alle dieren zich verzamelen en waaruit hun gezamenlijk hoongelach over de Brusselse savanne rolt, bijvoorbeeld. Een exquis excuus om met de beste vrienden en vriendinnen thuis af te spreken voor een old school TV-avond en plaatsvervangende schaamte om te zetten in gedenkwaardige momenten, ook. Een reden, want als werkmens heb je die blijkbaar nodig in deze debiele alcoholloze tijden, om donderdagochtend een klein katertje te hebben, quoi. Ik was blij, niets meer en niets minder, tot ik zag met wat voor volk men dit jaar weer in de boot ging. RIP Gringo, welkom bimbo. Teleurgesteld besloot ik dat het tijd was voor verandering, tijd (dramatische pauze) voor een brief naar SBS, moeder van VIJF.

12345

Ik wacht nog op reactie van SBS.

Bonus: Linkje voor wie de gigantische tepels van Alex wil bewonderen of de rest van de vrijgezellen met eigen ogen wil zien!

alex

Een gedachte over “Temptation Island: Binnenkort nóg beter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s