Babympotentie (2)

muzikale-castratie2

Vervolg op Babympotentie (1)

Er zijn drie manieren om een gezonde snaak te ontmannelijken. Vooreerst is er de mechanische castratie. Indien je het zwaar overroepen ‘Rundskop’ niet zag: Men neme twee middelzware keien waarmee men de onfortuinlijke noten in kwestie pureert. That’s it. Toegegeven: Het kan ook minder dramatisch, maar zonder dat tikkeltje meer hadden de Japanners ook nooit gecapituleerd. Op de tweede plaats komt chemische castratie. Wie hoopte dat ik hier een of ander pandyësk sop sop zoutzuurverhaal ga ophangen moet ik teleurstellen: Men vermindert de productie van testosteron op medicinale wijze en daarmee is de kous af. Een derde manier is uiteraard de muzikale castratie. Middels een erg kleine headset die op het scrotum wordt geplaatst stelt men de testes bloot aan een twee uur durende medley bestaande uit het verzamelde werk van Justin Bieber, Margriet Hermans en Nickelback. Kortstondige blootstelling aan kleine doses zorgt voor een tijdelijke leegloop van de zwellichamen, in geval van langdurige begolving zal in het gezonde mannenlichaam een reversieve indaling plaatsvinden. Dit wil, volks uitgedrukt, zeggen dat de behandeling de balzak z’n kloten zodanig uithangt dat ze letterlijk het gat, hier de onderbuikholte, in zijn.

Waarom bovenstaande wetenschappelijk accurate uitleg? Welnu, al deze kennis bracht me op een idee. Als kersvers vader ben ik door de gynaecoloog op een zes weken durend vagijndieet gezet, en dat valt nogal tegen. Om het draaglijk te houden kun je natuurlijk jezelf voor de handkar spannen, maar god weet waar dat eindigt met al die virtual realityporno tegenwoordig. Naar de hoeren gaan, hoe feestelijk de situatie ook wezen mag, is mijns inziens geen goede manier om de geboorte van je zoon te vieren, en om plus minus gewillige grieten op te pikken in een nabij gelegen park ontbreekt het mij aan witte bestelwagen. Neen, ik had nood aan een elegante, tijdelijke en pijnloze oplossing. Het was tijd voor een nieuwe brief aan mijn oude pennenvriend, Peter.

peter1peter2

Peter, de sympathieke knakker, liet niet na om me zo goed als meteen een antwoord te sturen, en zo komt het, lieve vrienden, dat ik deze morgen tussen zeven en kwart na zeven erecties overal te lande met behulp van MNM heb mogen verpletteren. De weg naar de showbizz ligt open, gelukkig ben ik intussen al wat stront gewoon.

peter-antw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s