… en al de rest IS parking (2)

ceci n'est pas un garage2

Lees eerst deel 1

Wanneer men mailt met overheidsinstellingen draait het allemaal om expectation management. Ik ben niet teleurgesteld. Geheel in de lijn der verwachting mocht ik namelijk nog steeds geen antwoord ontvangen van de gemeente. Ik begrijp dat de boog niet altijd gespannen kan staan, maar als de pees in Schaarbeek nog wat losser komt te hangen zal ze binnenkort haar eigen Tena Lady Protective Underwear Plussen beginnen nodig hebben. Ik vermoed echter dat mijn mails wel degelijk gelezen worden, want twee weken geleden zag ik hier een verloren GAS-ambtenaar door de straat struinen. Met vertwijfeling in de ogen ging ze op goed geluk aanbellen bij adressen waar men zich bediende van de dubbele filemethode. Maar net zoals één zwaluw de lente nog niet maakt, kun je ook niet verwachten van één GAS-ambtenaar dat ‘ie een jarenlang verwaarloosd beleid op een namiddag kan rechttrekken.

Ik dus een tweede (in feite derde) mail geschreven. Misschien een tikje agressiever dan de vorige, maar daarom niet slechter bedoeld. Als ik m’n paaltjes krijg viert het machiavellisme hoogtij, als mijn garagepoort het nieuwe gemeentelijk pissijn wordt zal ik het wel weer zelf gezocht hebben. Hoop is de roede die ons door het leven blijft jagen.

schaarbeek 1schaarbeek 2schaarbeek 3

Met vriendelijke groeten en zo voort, al zal het waarschijnlijk niet veel zoden aan de dijk brengen.

Deel 3

4 gedachtes over “… en al de rest IS parking (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s